Categorieƫn

Welkom in de Activiteiten Manager Winkel

Activiteiten Manager is een programma voor Microsoft Windows om zeer snel en eenvoudig uw activiteiten Tijd/Uren, Afstand/Kilometer en Kosten/Uitgaven in Microsoft Excel te registreren en rapporteren en is beschikbaar als gratis download volledige versie (30 dagen). De download bevat het start programma en een 30 dagen evaluatie licentie voor de Excel werkbladen Tijd/Uren-registratie, Afstand/Kilometer-registratie en Kosten/Uitgaven-registratie en is inclusief de gratis Excel database. Na de 30 dagen evaluatie periode gaat de reeds ingevoerde activiteiten data niet verloren en kan een licentie voor het gewenste werkblad worden gekocht in de Activiteiten Manager winkel.

Registratie licentie
Prijs (€)
Tijd/Uren
21,00
Afstand/Kilometer
21,00
Kosten/Uitgaven
21,00
Database licentie
Prijs (€)
Excel
0,00
SQL Basis
17,00
SQL Standaard
27,00
Rapportage licentie
Prijs (€)
Factuur
84,00
Analyse
168,00
                                    Licenties zijn eenmalig per gebruiker (geen maandelijkse kosten).

Toepassingen

Ontwikkel bedrijven, research and development, R&D, ingenieursbureaus, accountant bureaus, advocaten, gemeenten, consultants, tolken en vertalers, freelancers en zelfstandigen zonder personeel, ZZP’ers die projectmatig of activiteiten gericht werken. Afhankelijk van de bedrijfsvorm kan Activiteiten Manager ingezet worden op de eenmanszaak met een enkele pc tot aan bedrijven met meerdere werknemers, een netwerk en een SQL Server.

Effectief activiteiten registreren

Activiteiten Manager is ontwikkeld met het oog op effectiviteit bij het registreren van activiteiten met betrekking tot tijd (uren), afstand (kilometer) en kosten (uitgaven). Bijhouden van een registratie kost tijd en Activiteiten Manager minimaliseert deze tot een minimum. Na een snelle installatie wordt in het start programma Activiteiten Manager de gebruikersnaam ingevuld en de registratie in Excel gestart in een agenda en in de week van het jaar. Met het registreren van activiteiten in een agenda elimineert Activiteiten Manager het door een gebruiker herhaaldelijk invullen van een datum, starttijd en stoptijd. Op elk van de werkbladen tijd (uren) registratie, afstand (kilometer) registratie en kosten (uitgaven) registratie kan per activiteit naar keuze een periode totaal berekening worden ingesteld.

Activiteiten registratie controle

Ingevoerde activiteiten worden in de database gecontroleerd op juistheid zodat foute registraties worden voorkomen. Tijdregistraties worden gecontroleerd op punt komma gebruik en waar nodig automatisch gecorrigeerd. Door het overzicht van de totalen per week controleert de gebruiker gemakkelijk of de wekelijkse declaratie volledig ingevuld is. Activiteiten Manager verzorgt hiermee correcte database invoer die cruciaal is voor juiste Excel statistiek informatie bij beslissingen van het management.

Activiteiten periode overzicht

De gebruiker kan op jaarbasis per activiteit zijn eigen totalen bijhouden van bijvoorbeeld gewerkte uren per activiteit of project, vakantie uren, overwerk, uren ziek, kilometers privé, kilometers per opdracht, gemaakte verblijfskosten, reiskosten, versnaperingen etc... Met het printen en ondertekenen van het weekoverzicht voorziet de gebruiker de administratie hiermee direct van een tijd (uren) verantwoording, afstand (kilometer) verantwoording en kosten (uitgaven) verantwoording.

Activiteiten rapportage

De printer instellingen van de Excel werkbladen tijd (uren), afstand (kilometer) en kosten (uitgaven) zijn zo dat het registratieformulier op een A4 papier vel wordt afgedrukt. Instellingen voor een eigen bedrijfslogo, handtekening kaders en eigen tijd (uren), afstand (kilometer) en kosten (uitgaven) benamingen maken de rapportage met Activiteiten Manager effectief en eenvoudig.

Het start programma

het activiteiten manager tijd (uren), afstand (kilometer) en kosten (uitgaven) registratie start programma

Vanuit het Activiteiten Manager start programma kan simpel snel een een Tijd (Uren), Afstand (Kilometer) en Kosten (Uitgaven) registratie in Microsoft Excel worden gestart. Voer hiervoor bij het eerste keer opstarten uw geruikersnaam in en klik OK om een nieuwe Agenda op uw naam en voor het jaar dat ingesteld staat in het tekstvak Jaar te creëren. De database servernaam staat standaard ingesteld op EXCEL, wanneer de gegevens in een Microsoft SQL Server moeten worden opgeslagen selecteert u de database server in de dropdown lijst of u voert de database servernaam in. Een vinkje bij Auto start na 2s zorgt ervoor dat er automatisch doorgestart wordt naar de Tijd / Uren, Afstand / Kilometer en Kosten / Uitgaven registratie in Microsoft Excel zonder dat OK hoeft te worden geklikt.

Hardware eisen
Systeem 32b/64b, 32MB geheugen, 12MB opslagruimte

Software eisen
Windows (32b/64b) XP, Vista, 7, 8 of Windows 10
Excel (32b) 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013 of 2016